Los de puzzels op in het Puzzelhoekje speel de Quiz en maak kans op een mooie oorkonde en de eeuwige roem bij House of Respect & Radio Kickkick ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

Luister naar Radio Kickkick

Iedere dag

09.00  -  00.00 uur

button groen

Na 10 seconden gaat de radio spelen

 

houseofrespect-ramhouseofrespect-schorpionhouseofrespect-boogschutterhouseofrespect-waterman

 

    houseofrespect-wat-vertellen     

                            Maandhoroscoop mei 2018

 

Ram
22 mrt−20 apr

Jij hebt behoefte om bij je vrienden te zijn deze periode. Je hebt geen behoefte aan moeilijke dingen, gewoon lekker samen zijn en leuke dingen doen. De kans bestaat dat je met één iemand wel erg goed kunt opschieten en je verliefd wordt. Bedenk dat voor jou niet altijd duidelijk is wanneer iemand een geliefde is en wanneer een hele goede vriend(in). Let er daarom ook goed op wat de gevoelens van die ander voor jou zijn. Ziet hij/zij jou wel als goede vriend(in)? Of speelt er ook bij die ander een verliefdheid? In ieder geval voel jij je prima!


Stier
21 apr−21 mei

Jij voelt je de komende tijd energiek en ondernemend. Je bent zelfs een beetje onrustig en opzoek naar nieuwe uitdagingen, dat gevoel kun je zowel privé als op het werk hebben. Eigenlijk houd jij helemaal niet van grote veranderingen, maar soms zijn ze nodig en dat zie jij nu in. Als er een periode is waarin jij de stoute schoenen durft aan te trekken om je dromen te verwezenlijken, dan is het wel de komende maand. Je zult mede dankzij jouw serieuze reputatie zeker de benodigde steun krijgen. Je wordt door velen beschouwd als een betrouwbaar persoon.


Tweeling
22 mei−21 jun

Meestal ben jij als het om geld gaat niet zo voorzichtig. Je geeft het gemakkelijk uit, je investeert het gemakkelijk en je verdient het meestal ook gemakkelijk. Deze maand echter ben jij erg conservatief en behoudend. Je oordeel is weliswaar nog steeds goed, wat maakt dat het een goede periode is voor investeringen in grote projecten. In de liefde gaat het deze maand over rozen. Niet dat er helemaal geen onenigheden zijn, maar jullie komen daar heel soepel doorheen. Je partner is in deze periode een grote steun in je beroepsleven. Hij/zij staat helemaal achter je en zorgt ervoor dat jij je optimaal kunt ontplooien.


Kreeft
22 jun−22 jul

Jij hebt deze maand een fijne en romantische uitstraling. Dat is dan ook wat je zult ontmoeten bij andere mensen. Je zult bovendien deze maand jouw natuurlijk leiderschap met andere ogen gaan bekijken. Je hang naar romantiek en harmonie zorgt daarvoor. Je gaat inzien dat de koning niet alleen de lakens uitdeelt, maar vaak ook eerst de anderen moet geven voor hij/zij zelf neemt. De ware leider dient zijn dienaren. Alhoewel jouw gulheid en gevoel voor rechtvaardigheid doorgaans prima in orde zijn, lijkt het alsof jij je daar nu pas goed bewust van wordt.


Leeuw
23 jul−23 aug

Jij hebt de neiging om pijnlijke kwesties uit de weg te gaan of gauw over iets anders te beginnen. Dat kan natuurlijk niet lang goed gaan. Het is verstandig om ook over pijnlijke kwesties te praten voordat deze uitgroeien tot veel grotere problemen. Zorg ervoor dat je weet wat jouw gevoelens zijn in een bepaalde situatie. Laat je niet meeslepen door de sfeer, blijf bij jezelf en bij je eigen gevoelens. Dat is beter voor jezelf en dat is echt ook beter voor je vriendschappen. Een echte vriendschap is gebaat bij een eerlijke omgang met elkaar.


Maagd
24 aug−23 sep

De ontwikkelingen van de vorige maanden zetten zich door. Op het gebied van werk en carrière lijkt weinig te gebeuren, maar niets is minder waar. De zaken zijn nog in ontwikkeling en zijn nog niet zichtbaar voor de buitenwereld. De ontwikkelingen zijn zelfs bij jou waarschijnlijk nog niet helemaal doorgedrongen, maar dat komt. Je zelfbewuste uitstraling zal je ook deze maand in de liefde veel vooruitgang bieden. Je huidige relatie gaat met sprongen vooruit en het feit dat je meer in staat zult zijn van jezelf te houden maakt het voor jou ook mogelijk meer van anderen te houden.


Weegschaal
24 sep−23 okt

In de liefde kunnen zich problemen voordoen, maar deze lossen op. Hetzij doordat de relatie een gezonde basis heeft, hetzij doordat jullie anders gelukkig worden. Wat er ook gebeurt, je zult een liefdevolle tijd tegemoet gaan. Je sociale leven bloeit ook weer op vanaf deze maand. Je hebt je tijden met jezelf bezig gehouden, nu breekt de tijd om te socialiseren weer aan. Ook je werk trekt weer meer en meer je aandacht en je wilt laten zien wat je hebt bereikt de afgelopen tijd. Je hebt immers hard gewerkt aan je emotionele basis en je zelfontwikkeling.


Schorpioen
24 okt−22 nov

Dit wordt voor jou een goede maand om te leren hoe je kunt samenwerken met anderen. Je zult steeds meer gaan letten op hoe anderen op jou reageren en waarom ze dat zo doen. Het kan gebeuren dat je eerst veel onverwachte reacties krijgt. Zorg dat je daarop niet boos of geïrriteerd reageert, maar stel je open en kijk vooral ook naar je eigen gedrag. Alleen zo kom je te weten hoe jij je gedrag kunt veranderen, zodat mensen jou beter begrijpen. Door dit leerproces zal ook je liefdesleven een flinke oppepper krijgen. Jij wordt immers veel milder.


Boogschutter
23 nov−22 dec

Je innerlijke rust is nog steeds belangrijker dan carrière en maatschappelijke positie. Het gaat je meer om wat je zelf over jezelf denkt dan wat anderen van jou denken. En dat is voorlopig een hele goede instelling. Als er bepaalde dingen zijn in je omgeving die je dwarszitten of die je gewoon wilt veranderen, dan zul je daar meteen werk van moeten maken. Later deze maand zul je de dingen niet zo makkelijk meer naar jouw hand kunnen zetten. In de liefde gaat alles voorspoedig, alhoewel je daar de dingen niet echt naar je hand zet, maar meer op de stroom mee kabbelt.


Steenbok
23 dec−20 jan

Jij gaat zeer waarschijnlijk een periode tegemoet waarin het je op financieel en materieel gebied erg mee zit. Maar daar ga je wel op een sociale manier mee om. Het is dus niet zo dat jij daar alleen van geniet, jij geniet daar samen met anderen van. Hoe je dat precies gaat doen, ligt helemaal aan jou. Het zal je echter met zekerheid geen moeite kosten om dat te bedenken. Wees eerlijk en openhartig naar je geliefde, dan zal je partner dat ook naar jou toe zijn en kun je genieten van een mooie periode.


Waterman
21 jan−19 feb

Jij begint de maand met een carrièrepiek. Je kunt je met een gerust hart op je werk storten en je zult zeer succesvol zijn. Je thuisfront heeft even wat minder aandacht nodig want zij zien in dat ze mee profiteren van jouw succes op de arbeidsmarkt. Gelukkig maar, het is voor jou een belangrijk levensgebied deze maand. Je kunt ook financieel een opkikker verwachten deze maand. Onthoud wel dat je altijd meer geld kunt uitgeven dan je verdient en dan houd je alsnog een gat in je portemonnee over. Je bent een impulsieve koper deze maand, dus blijf opletten.


Vissen
20 feb−21 mrt

Jij bent niet gewend hulp te aanvaarden van anderen. Jij staat immers liever en sneller klaar om een ander te helpen. Als deze maand een goede vriend of vriendin echter zijn/haar hulp aanbiedt, weiger dan niet. Je weet toch dat het je een goed gevoel geeft om een ander te helpen dus waarom zou jij dat gevoel een ander niet gunnen? Bovendien kun jij op dit moment wel wat hulp gebruiken. Dat is niets om je voor te schamen, iedereen heeft wel eens een steuntje in de rug nodig in moeilijke tijden. Dus wees verstandig en aanvaard die steun in de rug.

 

 houseofrespect tot ziens

Inloggen leden

Social share

Deel dit!

Volg ons!