Radio Kickkick iedere dag

9.00  -  0.00 uur

houseofrespect-wat-vertellen

houseofrespect-ramhouseofrespect-schorpionhouseofrespect-boogschutterhouseofrespect-waterman         

 Maandhoroscoop juni 2019

Ram

22 mrt−20 apr

Zonder je niet af deze maand. Je hebt de neiging om in je eentje te lopen piekeren, maar om uit die rondtollende gedachten te komen heb je juist het contact met andere mensen nodig. Zelf blijf je maar in kringetjes ronddraaien met je gedachten, dat is heel logisch. Gelukkig krijg je in de loop van de maand de boel weer beter op een rijtje, mede dankzij een goede vriend of vriendin. Je wilt weer geliefd zijn en daar wil je best het een en ander voor doen. Je zorgt voor leuke kleertjes, een paar pondjes minder en dat heeft uitwerking op je humeur.

 

Stier

21 apr−21 mei

Je bent deze maand energiek en je bent in staat om beslissingen te nemen, iets waar jij anders veel moeite mee hebt. Dus als er dingen zijn waar jij tegenop ziet, dan is nu de tijd aangebroken om deze zaken aan te pakken. Denk nu ook extra na over hoe jij jouw toekomst ziet. Je hebt daar de energie voor en de durf om je toekomst ook gelijk richting te geven. Je moet wellicht wat knopen doorhakken, maar je bent zekerder van je zaken als ooit tevoren. Zowel zakelijk als privé, in de relatiesfeer zal deze houding je geluk brengen. Je zelfvertrouwen groeit.

 

Tweeling

22 mei−21 jun

Deze maand staat in het teken van je carrière. Er zullen zich volop mogelijkheden voordoen. Grijp je kans als die zich voordoet. Blijf goed naar je gevoel luisteren, je emotionele beslissingen zullen de beste zijn. Je kunt op je zelf vertrouwen, zowel emotioneel als fysiek ben je tiptop in orde. Je uiterlijk is ook belangrijk voor jou deze maand. Je smaak is goed, de juiste tijd om je eens lekker in het nieuw te steken! Ook in de liefde zul je kunnen genieten van de gevolgen van je goede smaak. De flirts staan voor je in de rij. Als je single bent geniet er dan van.

 

Kreeft

22 jun−22 jul

Jouw plaats in en jouw kijk op het leven zijn in de loop der tijd flink veranderd. Jij realiseert je dat de komende tijd opeens en dat stemt je een beetje nadenkend. Logisch, soms realiseer je je opeens dingen die langzaam zo gegroeid zijn, die je niet ziet groeien, maar ondertussen wel groeien. Wees dus blij met deze ontwikkeling, het is een teken dat je gegroeid bent in je persoonlijkheid, zodat je meer jezelf kunt zijn. Het is tenslotte het enige wat je op de lange duur echt gelukkig kan maken en het is goed om daar eens bij stil te staan.

 

Leeuw

23 jul−23 aug

Je concentreert je deze maand, met de lente in je hoofd, meer op huis en liefde dan op je werk en je carrière. En dat is goed want de afgelopen maanden ben je hoogstwaarschijnlijk erg sterk gericht geweest op rationele zaken. Je hebt doelen gesteld en de meeste ook gehaald of je bent in ieder geval goed op weg. Nu is echter de tijd aangebroken om je op de emotionele kant van je leven te richten. Je geliefde heeft meer aandacht nodig en jij bent helemaal in de stemming om die aandacht te geven. En met succes; de liefde lacht je toe!

 

Maagd

24 aug−23 sep

In de liefde zul jij deze maand veel afwisselende ideeën en wensen hebben. En die afwisseling zul je ook opzoeken. Het ene moment denk je meer aan sex en passie, het andere moment ben je romantischer ingesteld. Aangezien jij deze maand veel energie aan je werk besteed, is een flirt op het werk zeker niet uitgesloten. Maar liefde blijft voor jou toch voornamelijk iets om te groeien als persoon. Geen fysieke intimiteit zonder emotionele intimiteit. En dat bouw je niet zomaar op, daar heb je een echte partner voor nodig. Raakt iemand jouw hart dan is alles mogelijk voor jou.

 

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jouw flamboyante houding is iets minder maar dan nog gaat er iets uitdagends en spannends van jou uit. Het accent zal nu niet zozeer liggen op jouw ondeugende kant maar meer op jouw spirituele kant. Je geniet nu van lange filosofische gesprekken of andere culturen. Je wilt dingen bijleren om zo je mentale leefwereld te vergroten. Voor jou is dit een beetje een dubbele periode, aan de ene kant heb je de neiging om te flierefluiten en te genieten van de dag en aan de andere kant kun je verplicht zijn om dingen te doen waar je eigenlijk totaal geen zin in hebt.

 

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij komt deze maand regelmatig in conflictsituaties terecht. De grote vraag is natuurlijk ligt dat aan jou of aan al die anderen? Wellicht is het zinvol om je dat eens af te vragen. Je weet vast wel van jezelf, dat je wel eens wat koppig aan je mening vast kunt houden. Zoals alles is dit soms een kwaliteit en soms is het gewoon een heel lastige eigenschap. Kijk deze maand eens wat vaker door de ogen van die ander naar de dingen die je bezighouden. Vooral in de liefde kan je dit een hoop voordelen opleveren. Alles heeft minimaal twee kanten, probeer zaken tijdig te relativeren.

 

Boogschutter

23 nov−22 dec

Voor jou start deze maand met de uitdaging om je aandacht te verdelen tussen het thuisfront en je werk. Maak duidelijk dat de ene kant van de weegschaal niet wordt verwaarloosd als je even met je aandacht aan de andere kant zit. Een fijn privé-leven is beter voor je prestaties op het werk en als het goed gaat op het werk zal het thuisfront daar van mee profiteren. In de loop van de maand zul je merken dat je meer en meer de touwtjes in handen neemt en de initiërende persoon wordt in plaats van de flexibele, meegaande persoon van de laatste tijd.

 

Steenbok

23 dec−20 jan

Deze maand houd jij je bezig met dromen, plannen maken en het uitbroeden van ideeën. Dat heeft allemaal zijn tijd nodig, dus neem die tijd. Je voelt je vrij en onafhankelijk in deze periode. Je kunt nu een nieuwe route uitstippelen, maar het moet wel de juiste route zijn. En dat weet je alleen als je echt te rade gaat diep van binnen waar je werkelijke gevoelens leven. Zorg dat je gevoelsleven weer in balans komt. Je fysieke gezondheid is gelukkig top, maar je emotionele gezondheid heeft weldegelijk wat aandacht nodig. Let op je dieet, dan voel je je op alle fronten beter.

  

Waterman

21 jan−19 feb

De tijd is aangebroken om wat zelfverzekerde op te treden. Geloof in jezelf, want echt je bent het meer dan waard. Als anderen al denken dat jij een bepaalde opgave aan kunt, waarom twijfel je daar zelf dan nog aan? Je kunt nog beter werk afleveren als je ook zelf weet wat je wel en niet kunt. Valse bescheidenheid is dus niet op zijn plaats, wees realistisch. Het is inderdaad moeilijker je eigen kwaliteiten op hun waarde te schatten dan de kwaliteiten van anderen. Een ander lijkt het altijd beter te doen dan jij, maar dat is niet zo. Geloof in jezelf.

 

Vissen

20 feb−21 mrt

Je voelt je al een tijdje heel vitaal, de kriebels hebben jou duidelijk te pakken en je bent weer opgeladen om met nieuwe energie jouw avontuur tegemoet te gaan. Je kijkt dan ook uit naar nieuwe ontmoetingen met mensen die je nog niet kent. Zo kun jij je horizon verbreden. Door je enthousiasme en je directheid loop je echter wel de kans om met mensen die niet zo dichtbij je staan ruzie te krijgen, vooral wanneer het gevoelskwesties betreft. Zij begrijpen jou niet zo goed of kennen jou nog niet zo goed. Probeer dus bovenal jouw enthousiasme in een diplomatieke vorm te brengen.

 

totziens21