Radio Kickkick iedere dag

9.00  -  0.00 uur

Na ca 10 seconden gaat de radio spelen

 

houseofrespect-ramhouseofrespect-schorpionhouseofrespect-boogschutterhouseofrespect-waterman

 

     houseofrespect-wat-vertellen     

 Maandhoroscoop april 2019

Ram

22 mrt−20 apr

Je bent deze maand wat filosofisch van aard. Je hebt behoefte om met anderen over de zin van het leven van gedachten te wisselen. Met jouw eventuele partner kan dit problemen geven. Je zoekt dus naar een klankbord in je omgeving voor jouw ideeën. Dat klinkt wat zwaar, maar je bent juist erg goed gehumeurd. Je staat open voor andermans ideeën en dat zal leiden tot veel nieuwe contacten de komende tijd. Hoe dat met je partner afloopt, zal afhangen van jullie wederzijds begrip voor deze onverwachtse en nieuwe situatie. Verwaarloos je partner niet.

 

Stier

21 apr−21 mei

Jouw vrijheid - blijheid manie is vanaf deze maand definitief voorbij. Je zult je verantwoordelijkheden weer moeten oppakken en dat doe je ook in de loop van de maand. Je omgeving zal opgelucht zijn dat jij weer terugkeert in de wereld van de volwassenen, alhoewel een enkeling jouw zomerse gedrag wel zal missen. Gelukkig kun je en zul je de komende tijd wel je creativiteit uitleven. Als je realistische levensdoelen stelt, dan kun je ze ook zeker halen. Eigenlijk zul je succesvol zijn in alles wat jij aanpakt, mits je serieus te werk gaat.

 

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij kunt deze maand veel bereiken maar daar zul je ook veel voor moeten doen. Het wordt je niet in de schoot geworpen. Je moet deze maand zeker ook aandacht besteden aan je gezondheid. Verhoogde stress door je drukte kan snel op je gezondheid uitwerken. Zorg dat je voldoende tot rust komt en voldoende beweegt. In de liefde gaat het deze maand stukken beter. Je zelfvertrouwen neemt toe en je treedt je sociale contacten opener tegemoet. Dat kan, als je nog vrij bent, leiden tot leuke ontmoetingen waar zeker iets moois uit zou kunnen komen. Je bekijkt je bekenden met andere ogen.

 

Kreeft

22 jun−22 jul

In de liefde ben jij wel een beetje erg wisselvallig de laatste tijd en dat zal deze komende maand zeker nog niet veranderen. Jouw gevoelens zwaaien van de ene kant naar de andere en vooral in de liefde. Het is niet zo dat je niet weet wat je wilt. Je weet heel goed wat je wilt, je wilt alleen telkens wat anders. Het is goed voor jezelf als je voor afwisseling zorgt. Dat kan ook helemaal geen kwaad zolang je maar wel eerlijk blijft tegenover de mensen waar je mee omgaat. Als jij duidelijkheid schept zal iedereen daar begrip voor hebben.

 

Leeuw

23 jul−23 aug

De liefde zal voor jou deze maand niet veel problemen met zich meebrengen. Alles verloopt soepel en naar wens. Je hebt in de liefde meer behoefte aan intellectueel contact dan aan materiële zaken. Jouw hart wordt gewonnen door een goed gesprek, niet door een bosje bloemen. Je wilt jouw emoties kunnen delen met je geliefde en de steun die je geeft en ontvangt zijn de basis van jouw liefdesrelatie. Ben je single dan kun je een goed contact verwachten met mensen uit de buurt. Wellicht valt je nu opeens die ene leuke buurman of buurvrouw op. Hoe heb je die al die tijd over het hoofd kunnen zien?

 

Maagd

24 aug−23 sep

Je carrière gaat nog steeds als een speer. Je bent de onafhankelijke, initiatiefrijke persoon die men nodig heeft op het werk. Neem de tijd voor je job en maak gebruik van deze wind in de rug. In de liefde voel jij je waarschijnlijk aangetrokken tot mensen die vooral ook iets voor jouw ontwikkeling kunnen betekenen. Kan iemand iets aan jouw leven toevoegen in de vorm van status, intellectueel of financieel, dan gaat jouw hart sneller kloppen. En deze mensen ontmoet jij volop deze maand. Genoeg mogelijkheden voor een flirt of een romance op het werk of daar buiten.

 

Weegschaal

24 sep−23 okt

Jij laat je deze maand lekker gaan in je lievelingsbezigheid, je verzorgt het thuisfront zoals slechts jij dat kan. Je gezin en je huis staan centraal deze periode en daar voel jij je echt goed bij. Dit kan zelfs zulke extreme vormen gaan aannemen, dat jij je baan er aan geeft en lekker thuis voor de kinderen gaat zorgen, als je die hebt natuurlijk. Maar ook als je geen kinderen hebt kan het gebeuren dat je bijvoorbeeld thuis gaat werken. Ben je alleenstaand dan kan het gebeuren dat je iemand leert kennen en verliefd wordt, maar wel thuis!

 

Schorpioen

24 okt−22 nov

Je treedt deze maand meer op de voorgrond, terwijl jij je normaalgesproken liever op de achtergrond blijft. Je hebt het vermogen te verwoorden wat je wilt en wat je dwarszit. Door deze houding zul je gek genoeg erg in de smaak vallen bij mensen van het andere geslacht. Jij hebt deze periode grote behoefte aan intiem contact, dus die extra aantrekkingskracht zul je zeker gebruiken. Je toont ook grote betrokkenheid bij die ander en omdat je snel in de gaten hebt wat een ander dwarszit, ben je goed in staat de helpende hand toe te steken.

 

Boogschutter

23 nov−22 dec

Je bent energiek, je batterijtjes zijn helemaal opgeladen en dat laat je merken. Je bent minder op je carrière zelf gericht, je richt je meer op de bijproducten van je carrière zoals nieuwe mensen die je hebt ontmoet en nieuwe vriendschappen die zijn ontstaan. Ondanks je grote vitaliteit, is het verstandig extra aandacht aan je gezondheid te besteden. Gebruik daarbij alternatieve, meer spirituele therapieën. Je bent daar waarschijnlijk in geïnteresseerd. Bedenk wel dat dit niet van vandaag op morgen werkt en dat het juist die rust is die je zo hard nodig hebt. Dus kalm aan en wees ook zuinig met je eigen energie.

 

Steenbok

23 dec−20 jan

Je bent deze maand nog steeds in staat om situaties naar jouw hand te zetten. Jij hoeft je niet aan te passen, je past je omgeving wel aan. Dus is er iets niet naar je zin, neem het initiatief om het te veranderen. Mensen luisteren naar je. Je straalt een zeker charisma uit en je wordt daardoor ook sexy gevonden door het andere geslacht. Je zult je persoonlijke doelen in hoogtempo naderen doordat je zeer gemotiveerd bent. Pas wel op dat je jezelf niet voorbij loopt. Je gezondheid is belangrijk en je richt sneller schade aan dan dat je deze weer herstelt.

 

Waterman

21 jan−19 feb

In de privé-sfeer verloopt deze maand alles naar wens en je voelt je dan ook heel erg gelukkig. Een ontmoeting met een heel bijzonder iemand doet jouw hart sneller slaan. De verliefdheid valt als een behaaglijke, zachte deken over je heen. Pas echter op dat je niet toegeeft aan dat gevoel van niks doen. Voor even kan dat natuurlijk geen kwaad, maar voor een echte serieuze relatie zul je altijd moeite moeten blijven doen. Je doet er goed aan dat, vanaf het begin af aan, jezelf aan te wennen. Beter gelijk goed van start dan dat je later wat moet inhalen.

 

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij borrelt ook deze maand van de energie, dat is niets nieuws en natuurlijk maak je ook weer talloze plannen. Wel nieuw zijn jouw plannen om je beroepsleven opnieuw vorm te geven. In plaats van plannen te maken om uit te gaan en feest te vieren, maak je serieuze plannen. Natuurlijk zul je deze plannen met zorg uitwerken en voorbereiden, dat is jou wel toe vertrouwd. Het zal je een ongekend gevoel van voldoening geven als je zo met je eigen toekomst en je eigen leven bezig bent. Waarschijnlijk zul je deze ommezwaai niet gauw weer opgeven.

 

totziens21