Klik op de logo's voor meer info ♪♪♪♪ Bezoek ons boekenwinkeltje en steun ons goede doel ♪♪♪ ♪ Los de puzzels op in het Puzzelhoekje speel de Quiz en maak kans op een mooie oorkonde en de eeuwige roem bij House of Respect & Radio Kickkick ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪

Radio Kickkick iedere dag

9.00  -  0.00 uur

Na ca 10 seconden gaat de radio spelen

 

houseofrespect-ramhouseofrespect-schorpionhouseofrespect-boogschutterhouseofrespect-waterman

 

     houseofrespect-wat-vertellen     

 Maandhoroscoop februari 2019

 

Ram

22 mrt−20 apr

Jij bent iemand die normaalgesproken al heftige gevoelens heeft, maar deze maand lijkt dat nog heftiger. En alsof dat nog niet genoeg is, bestaat er deze maand grote kans dat je iemand ontmoet die jou in vuur en vlam zet. Toon je gevoelens aan deze persoon, hoe heftig ze ook zijn. Doe je dat niet dan bestaat de kans dat je iets heel erg moois misloopt. Het zal de ander echter goed doen, als hij of zij ziet dat jij dezelfde gevoelens koestert. Zorg dat jij je nooit hoeft af te vragen hoe het leven gelopen was als je wel je gevoelens had getoond.

Stier

21 apr−21 mei

Jij maakt de komende tijd een geweldige eerste indruk. Een gunstig tijd dus voor sollicitaties, maar ook bij het contact leggen met andere mensen. De liefde is je goedgezind, over nieuwe contacten en aandacht hoef jij niet te klagen. Kijk je wel uit met je partner? Hij/zij kan wellicht zonder reden jaloers worden als jij niet duidelijk bent in je beweegredenen en je handelen. Neem dus ruim de tijd om je gevoel te polsen, want jij hebt de neiging te veel in je hoofd te blijven. Als je naar je gevoel luistert, zul jij je partner niet kwetsen.

Tweeling

22 mei−21 juni

Deze maand ga jij op je werk schoonschip maken. Je moet hard werken om te behouden wat je hebt en je gaat je afvragen of dit wel is wat je wilt. Je gaat je meer en meer richten op dat wat jij wilt bereiken en wat jij wilt doen. Op het gebied van de liefde viert de romantiek hoogtij. Jij weet hoe je jouw geliefde kunt verleiden en dat doe je ook. Bovendien doen zich deze maand veel plotseling romantische ontmoetingen voor, met alle gevolgen van dien. Als singles beleef je een echte topmaand. Je kunt je heerlijk uitleven, maar verwacht nog geen serieuze relatie.

Kreeft

22 juni−22 juli

Vaak ligt de oorzaak van lichamelijke klachten in de psyche. Zo kan bijvoorbeeld keelpijn wijzen op een verminderde communicatie. Denk maar aan het spreekwoord: een brok in je keel hebben. Bij jou kunnen deze maand gemakkelijk zulke lichamelijke klachten met een psychische oorzaak ontstaan. Dit zijn echter ook de moeilijkste klachten die er zijn. Vaak weet je heel goed waar het aan ligt, maar de oplossing is moeilijk uitvoerbaar. Zorg dat jij je zaakjes op orde krijgt, zodat je gezond blijft. Pak indien nodig, de oorzaak aan, niet de symptomen.

Leeuw

23 juli−23 aug

Heb je de afgelopen maanden een crisis meegemaakt in je liefdesleven, vanaf deze maand gaat het weer berg op. Je zult de ene periode afsluiten en de volgende beginnen. Of je jouw relatie afsluit is afhankelijk van de diepgang die je in je liefdesrelatie hebt weten te realiseren. Het gaat bij jou om de emotionele verzorging die je partner jou kan bieden. Zitten jullie daarin niet op een lijn, dan blijft de relatie heel moeilijk. In de tweede helft van de maand zul jij je echter ook weer meer richten op plezier maken in de liefde en dan gaat je relatie ook soepeler lopen.

Maagd

24 aug−23 sept

Deze maand heb jij de kracht en de energie om jouw persoonlijke groei en jouw persoonlijke onafhankelijkheid vorm te geven. Dat kan wel even wat voeten in de aarde hebben, maar je gaat op weg naar wat jezelf wilt en wie jezelf bent. Houd je doel goed voor ogen, het zal geen gemakkelijke weg zijn. Gelukkig heb je veel goede vrienden die je steunen. Vriendschappen zijn voor jou momenteel ook belangrijker dan romantiek en liefdesrelaties. Maar dat neemt niet weg dat er heel langzaam maar zeker toch iets aan het opbloeien is. Je bent daarin echter nog niet eerlijk tegen jezelf.

Weegschaal

24 sept−23 okt

Ben je nog niet getrouwd, dan kan dat deze maand zomaar veranderen. Of je maakt de plannen ervoor. Ben je al wel getrouwd dan zul je zien dat je liefdesleven dieper en serieuzer wordt. Bovendien zal je sociale leven opbloeien. Je treedt meer naar buiten en laat duidelijker zien wie jij bent en wat jij in huis hebt. En dat wordt met gejuich ontvangen. Dit kan eveneens een opbloei van je carrière tot gevolg hebben. Door je serieuzere houding kun je dus zowel sociaal als maatschappelijk een stap vooruit maken en dat is een wijze les voor jou.

Schorpioen

24 okt−22 nov

Jij hebt de afgelopen tijd een aantal keuzes gemaakt in je leven en de uitwerkingen van deze keuzes worden nu voelbaar voor jou. Je krijgt een nieuwe plaats in de maatschappij maar ook in de relatie. Dat zal wel even wennen zijn voor je. Zorg dat je trouw blijft aan je eigen keuzes en principes. Laat je niet door ongeloof en onbegrip van de mensen om je heen uit het veld slaan. Dit zijn jouw keuzes geweest en het is jouw leven. Alleen jij weet hoe jij gelukkig kunt worden en alleen jij kunt ervoor zorgen dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Boogschutter

23 nov−22 dec

Deze maand zul jij oppervlakkige contacten mijden. Je bent aan het graven in alle emoties en gevoelens die je tegenkomt en dat verwacht je ook van de mensen om je heen. In de liefde ben je waarschijnlijk mede daardoor een gewilde partij. Je flirt wel en je geniet uiteraard van alle aandacht, maar je bent zeker niet op zoek naar een one-night-stand. Je wilt diepgang in je relaties en zeker in je liefdesrelatie. Degene die jij uiteindelijk uitzoekt of al hebt uitgezocht voelt zich een geluksvogel. Je kunt rekenen op een romantische tijd. Wees zuinig, houd je relatie ook in de toekomst warm.

Steenbok

23 dec−20 jan

Voor jou is het deze maand erg belangrijk dat je de harmonie bewaart in je familie en je vriendenkring. Je bent nou eenmaal iemand die slecht tegen onrust kan, je houdt van structuur en zekerheid. Lopen relaties met andere mensen onverwachts stroef dan kun jij daar zelfs fysieke klachten aan overhouden, als je er lang genoeg niets aan doet. Neem jezelf dus in bescherming deze periode. Zorg dat je duidelijk naar voren brengt wat jij wilt en wat opmerkingen van andere mensen met jou doen. Daar hoef jij je niet voor te schamen, daar zou die ander zich voor moeten schamen.

Waterman

21 jan−19 febr

Jij hebt de komende tijd sterk de neiging bepaalde zaken als vanzelfsprekend aan te nemen. Vergis je daarin niet. Helaas is niets in het leven vanzelfsprekend. Als je zelf geen initiatieven neemt dan zal er ook niets gebeuren, want als je wilt oogsten zul je eerst moeten zaaien. Controleer of de dingen die echt belangrijk zijn in jouw leven, ook werkelijk zo zijn als jij denkt. Op die manier kun je als het nodig is nog tijdig bijsturen en voorkom je teleurstellingen. Dus ga maar gauw aan de slag en stel je zaakjes veilig.

Vissen

20 febr−21 mrt

Als jij deze maand goed oplet en meteen toehapt als er mooie kansen opdoemen, kun je veel bereiken. Dat kunnen zelfs dingen zijn waar je tot nog toe niet eens van hebt durven dromen. Vooral op liefdesgebied kunnen er enkele veranderingen voor de deur staan die de moeite waard zijn. Deze emotionele veranderingen treden helaas nooit op zonder enig verdriet, maar met jouw speelse karakter sla jij je er zonder veel moeite door. Tenminste als jij daarvoor openstaat. Je zult er wel iets moeite voor moeten doen, want voor niets gaat helaas alleen de zon op.

 houseofrespect tot ziens