Horoscoop

houseofrespect-wat-vertellen

houseofrespect-ramhouseofrespect-boogschutterhouseofrespect-waterman         

 Maandhoroscoop januari 2020

 

Ram

22 mrt−20 apr

Je ergert je de laatste tijd snel aan de mensen om je heen en dat ligt niet aan al die anderen. Meestal ben jij vriendelijk tegen iedereen en deze uitstraling zorgt ervoor dat je met de meeste mensen goed kunt opschieten. Maar zeker in je vriendenkring en in een eventuele relatie, wil jij in deze periode duidelijkheid scheppen. Je wilt aangeven waar jij voor staat en waar jouw grenzen liggen. En daarvoor schuw je een harde confrontatie niet als dat nodig mocht zijn. Natuurlijk zoek je nog steeds naar harmonie, maar niet ten koste van jezelf.

Stier

21 apr−21 mei

Deze maand ga je letterlijk over de grens. Waarschijnlijk ben je een uitstapje met je partner of een goede vriend/vriendin aan het plannen. Romantiek staat in de sterren en dat zul je zeker merken in je vakantie. Je carri�re verloopt nog steeds helemaal naar je zin en dat komt mede door de steun die je vanaf het thuisfront ondervindt. De liefde en steun die jij op dit moment voelt is onmisbaar om goed te kunnen functioneren. Je voelt dit heel goed aan en je kunt daardoor jezelf ook de vrijheid gunnen om bij jezelf te blijven, iets dat je veel zelfvertrouwen oplevert.

Tweeling

22 mei−21 jun

Jij hebt deze maand een fijne en romantische uitstraling. Dat is dan ook wat je zult ontmoeten bij andere mensen. Je zult bovendien deze maand jouw natuurlijk leiderschap met andere ogen gaan bekijken. Je hang naar romantiek en harmonie zorgt daarvoor. Je gaat inzien dat de koning niet alleen de lakens uitdeelt, maar vaak ook eerst de anderen moet geven voor hij/zij zelf neemt. De ware leider dient zijn dienaren. Alhoewel jouw gulheid en gevoel voor rechtvaardigheid doorgaans prima in orde zijn, lijkt het alsof jij je daar nu pas goed bewust van wordt.

Kreeft

22 jun−22 jul

Deze maand zal voor jou vooral een periode van vreugde en blijdschap zijn. In je sociale leven vind je veel respect en vriendschap. Er bestaat de kans op een plotselinge en totaal onverwachte romantische ontmoeting. Voor singles kan uit deze ontmoeting zeker iets moois en blijvends voortkomen. Je hebt deze maand de kans om jouw leven nieuwe vorm te geven. Wat jij wilt kun je deze maand bereiken, en wel op alle fronten. Bedenk goed welke kant je op wilt, dit is het moment om zonder veel tegenwerking een gezonde basis te leggen voor een nieuwe richting in jouw leven.

Leeuw

23 jul−23 aug

Deze maand voel jij je erg sterk en dat moet ook. Beslissingen die je nu neemt hebben grote gevolgen voor de rest van je leven. Zorg goed voor jezelf, zorg dat je gelukkig bent. Denk aan jezelf, dat is niet ego�stisch! Of misschien ook wel, maar dan is het hard nodig om eens ego�stisch te zijn. Ego�sme wordt vaak negatief opgevat, maar het is heel goed om zo nu en dan voor jezelf op te komen. En als anderen jou niet steunen, dan ga jij je weg desnoods alleen. In deze periode ben je sterk genoeg om te zorgen dat jij je de komende jaren gelukkig kunt voelen!

Maagd

24 aug−23 sep

Deze maand komen er dingen boven tafel op het gebied van vriendschap en familie. Dingen die tot nu toe niet duidelijk zichtbaar waren, worden plotseling heel duidelijk. Waarschijnlijk treed je ze open en eerlijk tegemoet en daardoor kunnen familieproblemen uit de wereld worden geholpen. Dat zal niet gemakkelijk zijn, maar het zal de lucht doen klaren en de sfeer uiteindelijk verbeteren. Op het sociale vlak gaat het echt soepel met jou deze maand. Je bent actief in de liefde en je neemt nog meer dan gebruikelijk het initiatief. Deze houding maakt je uiteraard erg geliefd bij jouw partner.

Weegschaal

24 sep−23 okt

Gelukkig heb je het afgelopen jaar erg hard gewerkt en daar ga jij nu de vruchten van plukken. Dus als je een keertje niet zo veel zin hebt om te werken en geen zin hebt in verplichtingen, dan mag dat. Je moet natuurlijk wel oppassen dat je dat wat je hebt opgebouwd niet in een keer weer afbreekt. Ook financieel hoef jij je geen zorgen te maken. Ga daarom eens lekker shoppen. Je kunt het je veroorloven en bovendien heb je een uitzonderlijk verfijnde smaak deze maand. Je gevoel voor harmonie zal zich ook op andere fronten zoals je liefdesleven, openbaren.

Schorpioen

24 okt−22 nov

Dit is absoluut jouw maand. De liefde lacht je toe met een brede lach en je bent charmant en enthousiast als nooit tevoren. Dat deze uitstraling een grote invloed heeft op jouw omgeving, hoeft je niet te verbazen. Het is echter wel iets dat je goed tot je door moet laten dringen. Het brengt namelijk ook verantwoordelijkheid met zich mee als mensen zo op jou vertrouwen en op jou gaan bouwen. Dat doet een beroep op de serieuze kant van jouw karakter, een kant die jij liever niet te vaak en niet te lang laat zien aan anderen. Geniet van deze maand!

Boogschutter

23 nov−22 dec

Deze maand staat voor jou in het teken van omvorming. Je wilt die persoon worden die je al zo lang wilt zijn. Nu is de tijd aangebroken om er voor te gaan. Je bent duidelijk aan het bepalen welke nieuwe wegen je wilt bewandelen en hoe je het voor elkaar gaat krijgen. Gelukkig kun je op je partner rekenen tijdens dit proces, zolang je hem of haar daarbij betrekt. Doe je dat niet dan heb je kans dat je partner op een dag naast een voor hem of haar vreemde wakker wordt. En dat kan natuurlijk niet jouw bedoeling zijn.

Steenbok

23 dec−20 jan

Probeer je lichaam en je geest in balans te brengen. Grote kans dat je dat lukt in de komende weken. Door je mentaal en emotioneel te ontspannen en lichamelijk juist voor inspanning te zorgen, kan er een nieuw evenwicht ontstaan in jouw leven. Dit lekkere gevoel wil je natuurlijk laten voortduren en dat kun je bereiken als je daar al je aandacht en energie aan schenkt. Je denkt dat je daar geen tijd voor hebt, maar het is de moeite meer dan waard. Er is een wisselwerking nodig tussen ontspanning en inspanning. Ga op zoek naar deze balans.

Waterman

21 jan−19 feb

Jij geeft momenteel geld uit als water. Pas op, dat kan niet goed gaan. Zelfs al heb je een heel goed salaris, alles raakt een keer op. Gelukkig gaat het op het werk zo goed dat een salarisverhoging niet is uitgesloten. Vanaf de tweede helft van deze maand mag je wat dit betreft dus ook wel weer ontspannen. Toch zou het beter zijn als jij je tot die tijd zou inhouden met geld uitgeven. Wellicht is het een goed idee om niet al je extra geld uit te geven, laat staan op voorhand, maar ook nog wat te bewaren als appeltje voor de dorst.

Vissen

20 feb−21 mrt

Dit is een verwarrende periode voor jou. Soms lijkt het wel alsof die ander alles wat jij zegt verkeerd begrijpt. Alsof die ander jou bewust uit de tent probeert te lokken. Vergeet echter niet dat dit jouw gevoel is. Dit heeft niets met die ander te maken. Probeer kalm te blijven. Reageer niet boos of gepikeerd. Juist deze situaties geven jou de mogelijkheid om te leren dat aan elke kwestie tenminste twee kanten zitten. Je kunt zo ook leren beter te bepalen wat nou jouw gevoelens bij iets zijn en wat de gevoelens van die ander zijn.

 

totziens21