Los de puzzels op in het Puzzelhoekje speel de Quiz en maak kans op een mooie oorkonde en de eeuwige roem bij House of Respect & Radio Kickkick ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

Radio Kickkick iedere dag

9.00  -  0.00 uur

Na ca 10 seconden gaat de radio spelen

button groen

 

houseofrespect-ramhouseofrespect-schorpionhouseofrespect-boogschutterhouseofrespect-waterman

 

    houseofrespect-wat-vertellen     

 Maandhoroscoop oktober 2018


Ram
22 mrt−20 apr

Jij hebt waarschijnlijk net een zware tijd achter de rug. Je bent een zorgzaam type en je voelt je gauw verantwoordelijk voor anderen. Maar nu is die tijd eerst maar eens voorbij. Zorg dat je die zware last even van je schouders kunt laten glijden. Het is de hoogste tijd geworden om jezelf eens te (laten) verzorgen. Ga met een goede vriend(in) een lekkere ontspannende reis maken. Daar knap je absoluut van op en wie weet ontmoet je wel een heel bijzonder iemand, iemand die jou weer tot leven kan brengen. Juist als je er niet aan denkt overkomt je dat.


Stier
21 apr−21 mei

Een periode van innerlijke groei komt er aan voor jou. Dat zijn niet altijd de leukste tijden om mee te maken, omdat er dingen in je leven zullen moeten veranderen. Maar je moet voor ogen houden dat je leven uiteindelijk beter wordt dan dat het was. Deze veranderingen kunnen op verschillende levensgebieden plaatsvinden. Onthoud dat deze periode voorbij gaat en blijf bij je gevoel. Doe wat je hart je ingeeft, ook al lijkt dat niet altijd even verstandig. Op je gevoel afgaan is voor jou niet gemakkelijk, je denkt liever na. Het is daarom extra belangrijk!


Tweeling
22 mei−21 jun

Deze maand spelen de financiën een grote rol in je leven. Je partner of geliefde kan gemakkelijk misbruik maken van jouw geld. Kijk uit met snel verdiend geld, je hebt het waarschijnlijk nog sneller weer uitgegeven. Je carrière lijkt nog steeds in de lift te zitten en je zult daardoor ook veel nieuwe contacten en vriendschappen krijgen. Doe maar een tijdje wat rustiger aan, zowel met vriendschappen als met je financiën. Deze maand is de echte liefde nog niet in zicht, alhoewel je, zeker als je single bent, over aandacht niet hoeft te klagen.


Kreeft
22 jun−22 jul

Jij bent de laatste tijd veel bezig met je thuisomgeving, je familie en je eigen emoties. Ga daar deze maand mee door. Alhoewel je ambities en carrière weer een iets grotere rol zullen gaan spelen in jouw gedachten, is het toch van groot belang dat je de gevoelszaken eerst goed op een rijtje hebt. En dat kost nou eenmaal veel tijd. Echter als jij een harmonieus thuisfront achter je hebt staan, zul je veel succesvoller zijn in de buitenwereld. Je hebt deze maand de niet-serieuze "love affairs" voor het uitkiezen, maar wees hier selectief en voorzichtig mee.


Leeuw
23 jul−23 aug

Deze maand voeren jouw emoties de boventoon. Het is tijd om emotionele opruiming te houden. Zorg er deze maand voor dat je slepende kwesties eens en voor altijd uit de weg ruimt. Je richt je deze maand ook meer op je kinderen, indien je die hebt natuurlijk. Je sociale leven loopt naar tevredenheid en ook je succes op maatschappelijk vlak zet zich deze maand door. In de liefde ben je niet echt geïnteresseerd. Je bent gelukkig in de liefde en tevreden met de situatie zoals die zich nu voordoet. Je steekt liever meer energie in je carrière dan in je liefdesleven.


Maagd
24 aug−23 sep

De tegenstellingen die je vorige maand voelde houden onverminderd aan. In de liefde wil het allemaal niet zo vlotten, maar je zit nog steeds middenin je jaarlijkse piek als het gaat om persoonlijk welbevinden. Kortom je voelt je prima en je zorgt goed voor jezelf. De liefde en de ander is op dit moment voor jou even van later zorg. Je vermaakt jezelf wel op deze manier. Je investeert veel in jezelf op gebieden als gezondheid, uiterlijk en imago. Ook op financieel gebied zal het deze maand steeds beter met jou gaan en dat is een direct gevolg van deze investeringen in jezelf.


Weegschaal
24 sep−23 okt

Jij vindt deze maand opnieuw je innerlijke balans en dat maakt je emotioneel erg sterk. Dit gevoel zal ook zeker je uitstraling beïnvloeden en er voor zorgen dat je sociale leven hoogtij viert. Je bent erg aantrekkelijk, nog meer dan vorige maand en je liefdesleven kan vastere en serieuzere vormen gaan aannemen. Je wordt wellicht aan de haak geslagen. Trouw je in deze periode dan neem je een weloverwogen en verstandige beslissing. Maar bovenal is het devies: geniet van je gevoel gedragen te worden door de mensen om je heen. Het zal je leven verrijken en je als persoon laten groeien.

Schorpioen
24 okt−22 nov

Je krijgt de behoefte je gestelde doelen te evalueren. Heb je ze gehaald? Wil je ze nog wel halen? Het zijn de vragen die jij jezelf stelt. Enkele doelen zul jij deze maand zeker gaan bijstellen. Je krijgt bij deze evaluatie waarschijnlijk actieve ondersteuning van je familie en/of je vrienden. Sla deze hulp niet af, je hebt het hard nodig en de ander kan op deze manier zijn/haar genegenheid tonen. Zorg deze maand ook voor de nodige ontspanning. Je bent een harde werker en je vergeet regelmatig om op tijd rust te nemen. Tijd met je geliefde zal je goed doen.


Boogschutter
23 nov−22 dec

Na een ontwikkeling op emotioneel gebied vorige maand, kun je deze maand weer meer genieten op het fysieke vlak. Je staat weer met twee benen op de aarde en je geniet daar intens van. Je maakt plezier en je bent heerlijk ontspannen. Je bent nog steeds erg onafhankelijk en alles lijkt te gaan zoals jij het in je hoofd hebt. Mensen doen (binnen redelijke grenzen) wat jij zegt. In de liefde ben jij dolgelukkig. Je partner geniet van jou en jij van je partner. Dit is de periode om dingetjes die in de relatie spelen aan te spreken en aan te pakken.


Steenbok
23 dec−20 jan

Sluit deze maand geen contracten af als je het kunt vermijden. Communicatie in de breedste zin van het woord verloopt niet optimaal en misverstanden ontstaan razendsnel. Als je ergens heen rijdt, kom je in de file. Wil je iets faxen, is de fax kapot. Neem de tijd voor je familie en je gevoelens. Je moet deze tijd niet besteden aan de buitenwereld maar aan jouw binnenwereld. Doe je dat niet dan word je tegengewerkt en min of meer gedwongen het wel te doen. Je liefdesleven bloeit, alhoewel er waarschijnlijk wel een paar hobbels moeten worden genomen. Maar dat houdt de relatie tegelijkertijd ook spannend.


Waterman
21 jan−19 feb

Probeer toch eens een keer wat nieuws deze maand. Blijf niet altijd maar op de bekende weg, je weet toch dat ook dat de oplossing niet zal brengen. Die ervaring heb je nu wel opgedaan, of durf je dat nog steeds niet te onderkennen? Verzamel al je moed en doe eens iets onverwachts. Je omgeving zal wellicht even geschokt reageren, maar zal daarna met zekerheid ook verrukt zijn over jouw initiatief. Als jij je grenzen verlegt, zal dat je leven een bijzondere wending geven. Je zult leren dat veranderingen je leven kunnen verrijken.


Vissen
20 feb−21 mrt

Jij trekt graag de aandacht van andere mensen met nieuwe en spannende dingen. Immers jij kunt nooit genoeg ogen op je gericht hebben, het kan altijd meer. Als de dagen weer langer worden, krijg je meer energie en zul wat extra aandacht voor jou en je plannen goed kunnen gebruiken. Je begint deze maand ook weer echt zin te krijgen in contacten leggen en mensen motiveren om jouw plannen uit te voeren. Maar je hoeft er eigenlijk niet veel moeite voor te doen, met jouw persoonlijkheid zul jij altijd in het middelpunt van de belangstelling staan.

 houseofrespect tot ziens