Horoscoop

houseofrespect-wat-vertellen

houseofrespect-ramhouseofrespect-schorpionhouseofrespect-boogschutterhouseofrespect-waterman         

 Maandhoroscoop oktober 2019

  

Ram
22 mrt−20 apr

Je maakt een tijd van medewerking mee. Veel mensen om je heen zijn bereid om jou te helpen. Waarschijnlijk is deze ervaring jou vreemd. Jij helpt immers altijd juist die ander. Deze maand is het echter omgekeerd, jij krijgt hulp. Als je dus iets nieuws wilt beginnen in je werk of privé, doe dat dan nu. Het is een gunstige tijd ook om te gaan samenwonen of een nieuwe relatie te beginnen. In de liefde voel jij je zelfverzekerd, een gevoel wat vrij uniek is voor jou. Besteed deze tijd goed, je kunt nu een basis leggen voor de rest van je leven.

Stier
21 apr−21 mei

Deze maand is een gunstige tijd om samen met je geliefde een gezamenlijke toekomst pad uit te stippelen. Wellicht plannen jullie een volgende stap in de relatie. Je ontmoet veel mensen, nieuwe en oude bekende komen op je pad. Vooral door die nieuwe contacten zul je met andere ogen naar oude contacten gaan kijken. De bestaande contacten die stroef lopen, ga je wellicht verbreken of openbreken. Je gaat er in ieder geval iets mee doen. Jij zegt open wat jou irriteert en dat zal elke relatie verdiepen of verbreken. Uiteindelijk kom jij beter uit deze fase.

Tweeling
22 mei−21 jun 

Dit hele jaar zal voor jou de liefde een belangrijk onderwerp zijn. Maar deze maand draait het voor jou op liefdesgebied vooral om de seks. Jij hebt deze maand namelijk in het algemeen een overvloed aan energie en dat uit zich in de liefde vooral door seksuele activiteit. Pas met deze energie echter wel op voor driftbuien. Een teveel aan energie zul jij door middel van bewegen en sporten moeten afvoeren. Seks is ook een goede uitlaatklep voor jouw teveel aan energie. Verder ga jij deze maand waarschijnlijk een reisje maken of boeken.

Kreeft
22 jun−22 jul

Jij bent een geduldig en trouw mens. Een gedane belofte zul jij niet gauw verbreken. Veranderingen worden door jou slechts na grondig beraad en onderzoek doorgevoerd. Als iemand iets fout doet, kun jij er rustig over praten en zo de situatie weer stabiliseren. Deze innerlijke stabiliteit betekent dat je niet snel overstuur bent, maar ook dat jij niet snel verliefd zult worden. Zoek daarom, als je een nieuwe relatie wilt, deze binnen je bestaande vriendenkring. Dan weet jij waar je aan begint en kom je niet voor ongewenste verrassingen te staan.

Leeuw
23 jul−23 aug 

Ook deze maand ga jij je eigen weg. En je zult merken dat ondanks dat je lekker doet waar jij zin in hebt, dat anderen jou eerder helpen dan tegenwerken. Het rare is dat jij misschien het idee hebt dat je je erg egoïstisch gedraagt en dat iedereen toch precies doet wat jij zegt! Ze proberen het jou eerder nog meer naar de zin te maken en vragen geen dingen die niet bij jou passen. Dat is een belangrijke les, die jou heel gelukkig kan maken. Immers als jij aangeeft wat jij wilt, wat jij belangrijk vindt, dan kunnen anderen rekening met je houden.

Maagd
24 aug−23 sep 

Je carrière voert de boventoon deze maand. Het is de beste gelegenheid om je dromen op dit vlak te laten uitkomen, die je voorlopig zult krijgen. Je sociale vaardigheden spelen daarbij een grotere rol dan doortastend optreden en hard werken. Zelfs kennis en persoonlijke vaardigheden zijn minder belangrijk dan je sociale vaardigheden. Onderhandelingen en compromissen maken het succes mogelijk. In de liefde draait het voor jou in eerste instantie om romantiek en gezelligheid. Later deze maand wordt de chemie tussen jou en je partner belangrijker en ook daar voel jij je goed bij.

Weegschaal
24 sep−23 okt 

Jouw financiële en intellectuele welbevinden zijn de aandachtsgebieden waar jij je deze maand op richt. Geld is op dit moment opmerkelijk belangrijk voor jou en zoals vaak gebeurt, als je je aandacht ergens op richt komt het naar je toe. Loop je met plannen in je hoofd rond om een eigen bedrijfje te beginnen, dan is dit het moment om investeerders te zoeken. Je zult ze vinden en je zult hoogstwaarschijnlijk een succes maken van je plannen. Toch zal ook je privé-leven je aandacht opeisen. De emoties kunnen van tijd tot tijd hoog oplopen. Zorg dat je jouw aandacht verdeelt. 

Schorpioen
24 okt−22 nov

Jij kunt deze maand heel wat tegenwerking verwachten. Dat ervaar je wellicht als negatief, maar het dwingt je jouw visie en toekomstplannen onder woorden te brengen en beter uit te werken. Daardoor kun je deze verder ontwikkelen en er beter praktische handen en voeten aan geven. Als jij daardoor je doel duidelijker voor ogen krijgt, zullen ook anderen rekening gaan houden met jou. Je kunt je eigen wensen meer uitleven en dit zal als eerste en het meest intens te merken zijn op seksueel gebied. Dat worden dus hete tijden ook tijdens koude dagen.

Boogschutter
23 nov−22 dec

Als jij deze maand meer aandacht aan je werk en je carrière gaat besteden, kan het gebeuren dat het thuisfront aan je gaat trekken. Je krijgt het gevoel dat je in tweeën gespleten wordt. Zorg dat beide partijen in evenwicht komen en blijven, de een krijgt niet meer dan de ander. En houd dan ook jezelf nog in balans door voldoende tijd te reserveren voor jouw eigen dingetjes in het leven. Geen gemakkelijke opgave maar het is te doen. Het fijne is dat het zowel op het werk als in de liefde ook deze maand geweldig goed gaat met jou.

Steenbok
23 dec−20 jan 

Deze maand begint voor jou superromantisch. Je trekt liefde aan en je hoeft er echt helemaal niets voor te doen. Je partner of een andere vlam wringt zich in alle bochten om het jou naar je zin te maken. Echter later komt daar verandering in. Dan kan je relatie opeens toch getest worden. Je zult natuurlijk zelf ook het een en ander moeten terug doen. De kosmos schut jou even wakker. Je zult een stapje terug moeten zetten om uiteindelijk weer vooruit te kunnen komen in je relatie. Neem in de tweede helft van de maand geen belangrijke beslissingen op liefdesgebied.

Waterman
21 jan−19 feb

Jij krijgt deze maand de mogelijkheid een nieuwe weg uit te stippelen. Een nieuwe weg om te bewandelen in jouw leven. Daarbij moet je wel in de gaten houden dat te impulsief gedrag je huidige relatie in gevaar kan brengen. Niet alles hoeft natuurlijk meteen te veranderen. Je kunt je nieuwe levens weg ook stapje voor stapje opgaan. Houd ook de belangen van enkele mensen in de gaten die zijdelings betrokken zijn bij jouw nieuwe levensweg. Wellicht moeten deze mensen noodgedwongen met jou meelopen, terwijl dat voor hun niet optimaal is.

Vissen
20 feb−21 mrt

Door jouw prettige uitstraling reageren de mensen op een vriendelijke wijze op jou. Je krijgt zin om erop uit te trekken. Na een periode van wat meer op jezelf te zijn geweest, voel je de vermoeidheid wegtrekken en de energie opkomen. Je zit vol plannen en als jij je goed voelt, stroom je langzamerhand weer vol adrenaline om deze plannen te verwezenlijken. Je bent dan eveneens in staat de juiste mensen om je heen te verzamelen om samen met hen jouw plannen uit te voeren. Je bent en blijft natuurlijk de leider en organisator van het geheel, je hebt anderen nodig voor de uitvoer.

totziens21