Radio Kickkick iedere dag

9.00  -  0.00 uur

houseofrespect-wat-vertellen

houseofrespect-ramhouseofrespect-schorpionhouseofrespect-boogschutterhouseofrespect-waterman         

 Maandhoroscoop augustus 2019

  

Ram

22 mrt−20 apr 

Je maakt je deze maand grote zorgen om een heel speciaal iemand. Je verantwoordelijkheidsgevoel is zeer groot en je wilt de helpende hand toesteken, de schouder bieden om op uit te huilen. Gelukkig ben je erg energiek deze maand en ben je bereid en eveneens in staat om bergen te verzetten om deze persoon te helpen. Je voelt bovendien dat de genegenheid die jij voelt voor deze persoon ook beantwoord wordt. Dat geeft je natuurlijk nog meer energie. De tijd is aangebroken om te handelen. Laat zien wat jij werkelijk voelt voor deze persoon.

 

Stier

21 apr−21 mei

Jij bruist deze maand van de energie. Je toch al vindingrijke fantasie lijkt nu nog wel vindingrijker. En met jouw enthousiaste uitstraling heb je geen enkel probleem anderen warm te laten lopen voor jouw ideeën. Men huppelt vrolijk achter je aan. Zorg wel dat je realistisch blijft in je plannen, blijf met je beide voeten op de grond staan. Je hebt namelijk de neiging om in je enthousiasme een beetje te ver te gaan met je plannen. Maar waarschijnlijk heb je wel een goede vriend(in) of een partner die je terugfluit als je begint door te draven.

 

Tweeling

22 mei−21 jun

De komende maand zul jij orde op zaken gaan stellen op emotioneel gebied. Je gaat dingen evalueren. Zit je nog steeds op de juiste weg? Zijn de doelen die je nastreeft nog steeds de doelen die je na wilt streven? Heel belangrijk ook wordt je thuisfront. Je gaat meer tijd en energie besteden aan je familie. Maar ook je eigen fysieke pleziertjes worden steeds belangrijker in de loop van de maand. Je ziet er aantrekkelijk uit en je hebt zin om daar eens flink gebruik van te maken. Zeker als je ongebonden bent kun je en zul jij je eens lekker laten verwennen deze maand.

 

Kreeft

22 jun−22 jul

Op het werk loopt alles op rolletjes deze maand, je werk verloopt succesvol en de bijbehorende beloning zal zeker volgen. Je voelt je daarover zeer trots en dat mag ook! Maar in jouw gevoelsleven hangen je een paar donkere wolken boven het hoofd. Je laat die gevoelens veel te hoog oplopen, je bent een binnenvetter. Zeg meteen wat je wilt en wat je voelt, zeker als iemand jou pijn doet. De beste manier om rustig te praten is als de gevoelens niet torenhoog oplopen. Dan kun je dingen zeggen zonder dat je ruzie hebt, zonder dat je je aangevallen voelt.

 

Leeuw

23 jul−23 aug

De boodschap is duidelijk deze maand; laat werk en carrière rusten, dat heeft zijn tijd nodig. De grootste sprongen zul je in je carrière maken door eerst diep binnen in jezelf je emotionele balans te hervinden. Richt je dus op jezelf. Ga op zoek naar jouw eigen emotionele balans. Zorg dat je weet wat je wilt en wat je voelt. En durf daar ook voor te gaan, kom eerlijk voor jouw mening en ideeën uit. Ligt er nog oud zeer dan is dit de periode om een en ander op te lossen. Praat er over met mensen die je vertrouwt.

 

Maagd

24 aug−23 sep

Zet deze maand je charmes in als je iets wilt bereiken. Hard werken is minder productief dan de juiste contacten op de juiste manier aanspreken. Bedenk wat je wilt bereiken en richt je meer op de ander dan op jezelf. In de liefde gaat alles nog helemaal naar wens en dat geeft je zelfvertrouwen. Je bent in voor grote veranderingen in jezelf. Je hebt de kracht en het zelfvertrouwen om ze ook vol te houden. Je voelt je immers gesteund door de liefde van de ander. Dus wil je bijvoorbeeld stoppen met roken, dan moet je daar deze maand mee beginnen.

 

Weegschaal

24 sep−23 okt

Doe deze maand eens wat rustiger aan. Je zult waarschijnlijk wat vermoeider zijn dan anders en dat kan snel leiden tot ongelukjes, verkoudheden of ruzies. Als jij je wat rustiger gedraagt is de kans daarop gewoon veel kleiner. Aan het einde van de maand zal je energie weer op pijl zijn en kun je jouw wat meer flamboyante levensstijl weer oppakken. Je carrière zal jou in deze maand waarschijnlijk ook niet echt interesseren. Zolang je niet ontslagen wordt, doe jij het hoogstnodige en vind je het wel best. Besteed wel veel aandacht aan de harmonie thuis en je emotionele welbevinden.

 

Schorpioen

24 okt−22 nov

Dit is emotioneel een roerig tijd voor jou. Iets of iemand raakt jou in het diepst van je ziel en je hebt echt even de tijd nodig om bij te komen. Deze tijd zul je dus veel met jezelf bezig zijn en minder aandacht hebben voor de buitenwereld. Dat kan niet iedereen even gemakkelijk accepteren. Het zal dus duidelijk worden welke mensen in jouw omgeving jou werkelijk accepteren zoals je bent; wie je echte vrienden zijn. In de liefde zul je een opleving beleven in de loop van de maand. Deze opleving kan je echter wel heel veel energie kosten.

 

Boogschutter

23 nov−22 dec

Alhoewel je niet zoveel tijd en energie aan je vriendenkring besteedt als anders in deze periode, zal het waarschijnlijk wel allemaal om liefde en relatie draaien in je leven. Je partner is het centrum van jouw gedachten. Misschien willen jullie wel lekker met zijn tweeën onderduiken en slechts van elkaar genieten. Wat dacht je van lekker samen op skivakantie gaan of ingesneeuwd raken tijdens een vakantie? Geen aanloop voor jullie, jij voelt veel meer voor een vakantie naar bijvoorbeeld Las Vegas en dan stiekem trouwen. Als dat is wat je wilt, volg dan je dromen. Ook als je omgeving een groot feest in gedachten heeft.

 

Steenbok

23 dec−20 jan

Deze maand zul je waarschijnlijk de kriebels krijgen, je wilt weg. Weg van de dagelijkse dingetjes en de sleur in je leven, op naar het avontuur en nieuwe, spannende dingen. En je zult daar ook de mogelijkheid toe krijgen of zelf scheppen. Dus neem je partner "onder de arm" en doorleef je gevoelens ten volle. Je bent energiek en je hebt de kracht om bepaalde zaken er door te drukken. Thuis of op het werk, dit is de periode voor nieuwe initiatieven en veranderingen op lange termijn. Ga wel verstandig om met je energie, er kan nog emotionele kou aan komen.

 

Waterman

21 jan−19 feb

Als je het echt weten wilt, zul je toch echt de stoute schoenen aan moeten trekken. Stap op die ene speciale persoon af en vraag hem of haar rechtstreeks of de gevoelens die jij hebt wederzijds zijn. Dat is natuurlijk wel spannend, maar je hebt toch wel enig vermoeden? Denk eens goed na over hoe hij/zij op jou reageert. Kunnen jullie het samen goed vinden? Je hebt echt niets te verliezen. Mocht die ander jou afwijzen dan heb je in ieder geval duidelijkheid. Of ben jij zo iemand die zijn leven in een droom leeft? Zorg dat je verder kunt met je leven.

 

Vissen

20 feb−21 mrt

Jij hebt echt weer zin om naar buiten te treden deze maand. Je begint langzamerhand weer open te staan voor de liefde en/of voor prettige contacten. En je zult zien dat deze contacten nu als vanzelf ontstaan. Het is een goede periode om een start te maken met een nieuw liefdesleven. Je voelt je goed en als jij goed in je vel zit, dan voel jij je mooi en in harmonie met jezelf. Gebruik deze tijd om dat te gaan doen waar jij al een tijdje hard aan toe bent. De afgelopen maanden heb je het voorbereidende werk gedaan, nu is het tijd om daarvan de vruchten te plukken.

 

totziens21