Los de puzzels op in het Puzzelhoekje speel de Quiz en maak kans op een mooie oorkonde en de eeuwige roem bij House of Respect & Radio Kickkick ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

Radio Kickkick iedere dag

9.00  -  0.00 uur

button groen

 

houseofrespect-ramhouseofrespect-schorpionhouseofrespect-boogschutterhouseofrespect-waterman

 

    houseofrespect-wat-vertellen     

 Maandhoroscoop augustus 2018

 

Ram
22 mrt−20 apr

Jij ventileert jouw mening de komende tijd op een duidelijke manier. Sommige discussies zullen op het persoonlijke vlak terechtkomen. En alhoewel je deze maand een uitzonderlijk heldere kijk op dingen hebt, is het toch verstandig niet te koppig aan je mening te blijven vasthouden. Zeker als het gaat om persoonlijke dingen, is jouw kijk niet altijd even objectief. Vanaf een bepaald punt heeft een discussie bovendien alleen maar verliezers in plaats van winnaars en dat kan je een vriendschap kosten. Probeer te leren van dat wat anderen zeggen.


Stier
21 apr−21 mei

Jij houdt wel van een uitdaging, maar deze maand kan het zelfs voor jou te gek worden. Alles wat je onderneemt lijkt op tegenstand te lopen. Alles verloopt moeizaam en je krijgt het gevoel dat je niets naar je zin kunt afronden. Uitdagingen hebben een begin en een eind, maar nu lijken de activiteiten en projecten zich maar voort te slepen. Neem daarom eens een pauze en bekijk je activiteiten van een afstandje. Waarom reageert men zo op jou? De oplossing ligt meer voor de hand dan je denkt. Je eigen handelen is van grote invloed.


Tweeling
22 mei−21 juni

Je krijgt deze maand meer en meer het gevoel dat je wordt gerespecteerd en dat stimuleert je om je nog meer in te zetten voor wat je in het dagelijks leven doet. Je bent deze maand extra praktisch ingesteld en je aanpak wordt zeker gewaardeerd. Je zelfvertrouwen en eigenwaarde groeien daardoor en dat veroorzaakt een sneeuwbaleffect. Je zult bovendien meer naar buiten treden om diezelfde waardering ook van de buitenwereld te ontvangen en niet alleen van familie en vrienden. Dit succes wat jij behaalt zal je emotioneel meer in evenwicht brengen en dat is wat je al een tijdje nastreeft.


Kreeft
22 juni−22 juli

Deze maand ben je weldegelijk actief in het sociale leven, maar met de serieuze liefde is het wisselvallig gesteld. Neem deze maand geen belangrijke beslissingen omtrent liefde en je relatie, je denkbeelden omtrent dit onderwerp hebben de tijd nodig om uit te kristalliseren. Je zult deze maand waarschijnlijk een aantal fikse ruzies met je partner krijgen. Heb jij buiten de deur gegeten? Of ben je bezig je relatie eens flink uit te testen? In ieder geval heb je de neiging om in te gaan op elke leuke date die je tegenkomt, of dat echter verstandig is, is maar zeer de vraag...


Leeuw
23 juli−23 aug

Je hebt de afgelopen maanden niet veel kunnen doen, maar als het goed is ben je er wel achtergekomen wat je diep van binnen wilt. Nu je dit helder hebt en je plannen klaar hebt liggen, kun je overgaan tot de uitvoering. Jouw initiatieven zullen hun vruchten afwerpen en je kunt je doelen bereiken. Je staat sterk in je schoenen en je persoonlijkheid dwingt respect af. Ook in de liefde betekent dit dat alle deuren opeens open gaan voor jou. Blijf toch wat terughoudend in de liefde, de beste tijd moet nog komen. Zorg dat je nog even vrij blijft.


Maagd
24 aug−23 sept

Je hart ligt nog steeds thuis, bij de mensen waar je echt om geeft. Je carrière verdient minder aandacht, maar overdrijf dit niet. Zorg wel dat de balans in evenwicht blijft. In de liefde gaat het nog steeds zoals jij het graag wilt. Je ziet er goed uit en een flirt op zijn tijd ga je zeker niet uit de weg. Maar gelukkig voelt jouw partner zich ook erg geliefd door jou. Je laat jouw liefde voor hem of haar immers duidelijk zien aan de buitenwereld. Van jaloezie is dan ook geen sprake. Je kunt dus heerlijk jezelf zijn deze maand en genieten van het leven.


Weegschaal
24 sept−23 okt

Deze maand staat voor jou in het teken van het mysterie. Het kan zijn dat je aangelokt wordt door de seksuele aantrekkingskracht van een onbekende man of vrouw. Het kan ook zo zijn dat je plots geïnteresseerd bent in leven en dood, het leven na de dood, reïncarnatie of andere spirituele zaken. Het wonderlijke is dat je in de loop van de maand ook daadwerkelijk meer inzicht zult krijgen in de meer spirituele dingen in het leven. Je zult waarschijnlijk snel verveeld zijn en je wilt niet over koetjes en kalfjes praten. Je wilt de diepte in met jouw gesprekspartner.


Schorpioen
24 okt−22 nov

Jij bent deze maand aan het filosoferen over hoe je jouw toekomst zou kunnen vormgeven. Doe dit samen met een vriend(in) of je partner. Je kunt op die manier verrassende kanten tegen komen van zowel jezelf als van die ander. Jullie relatie zal zich hierdoor verdiepen. Het kan wel wat pittige discussies opleveren, wellicht zelfs een paar fikse ruzies. Maar juist daardoor kom je echt een stukje verder. Je graaft zo in je eigen emoties en onbewuste handelen, dat je daar ook echt de tijd voor moet nemen. Nieuwe inzichten dringen langzaam door.


Boogschutter
23 nov−22 dec

Jij geniet van de goede dingen in het leven en daar ga je nog wel even mee door. Pas op dat je het niet overdrijft, want later zul je daar gegarandeerd de prijs voor moeten betalen. Geniet maar wel met mate. Halverwege de maand zul je een verschuiving merken. Je trekt er iets minder vaak op uit en je concentreert je meer en meer op je innerlijke welzijn. Je gezondheid is buitengewoon goed deze maand. Je bruist van de energie en je voelt je ook sterk op alle fronten. Je persoonlijkheid is sterk en je voelt je onafhankelijk. Je werkt aan je persoonlijke geluk.

 

Steenbok
23 dec−20 jan

Jij gaat een heerlijke tijd tegemoet. Je zelfvertrouwen en persoonlijke uitstraling maken van jou een zeer charmant persoon. Hierdoor kun je met het grootste gemak elke situatie naar jouw hand zetten. Dat moet je ook doen, want in deze periode geldt jouw manier is de beste manier. Bovendien heb je energie voor tien en het zou jammer zijn als je die energie niet goed gebruikt. Kun jij egocentrisch zijn, zonder over de gevoelens van je geliefde heen te walsen, dan ben je verzekerd van een boeiende afsluiting van de maand. En het opvallende is dat je partner jou daardoor juist meer waardeert.


Waterman
21 jan−19 febr

Het wordt voor jou eens tijd om alle lang gekoesterde illusies de deur uit te werken. Dat is moeilijk, toegegeven, maar het resultaat mag er zijn. Illusies zijn niet te realiseren, je moet er dus vanaf om eindelijk echt gelukkig te worden. Vervang je illusies door dromen. Dromen die je om kunt zetten in realistische plannen. Ga vervolgens aan de slag om je nieuwe toekomstplannen te realiseren. Het is tijd om in jouw leven een andere koers te gaan varen, een koers op weg naar het uiteindelijke doel in jouw leven. Begin er meteen mee!


Vissen
20 febr−21 mrt

Jij doet deze maand erg veel moeite om het anderen in het algemeen en die ene persoon in het bijzonder naar de zin te maken. Je probeert oprecht rekening te houden met andermans behoeftes en gevoelens. Maar hoe zit het met jouw eigen behoeftes? Houd je daar ook zo veel rekening mee? Jouw eigen gevoelens zijn minstens even belangrijk, waarschijnlijk zelfs belangrijker. Immers hoe wil jij iemand gelukkig maken als je dat zelf niet bent? Weeg zorgvuldig af, wie in jouw omgeving deze zorg en aandacht van jou werkelijk verdiend.

 houseofrespect tot ziens